Limon Diyeti İle Nasıl Zayıflanır

  • 03 Temmuz 2024
  • 68 kez görüntülendi.
Limon Diyeti İle Nasıl Zayıflanır

Limon Diyeti İle Nasıl Zayıflanır
Sarının enerjisinden ilham aldık, sizler amacıyla derledik sapsarı yazımızı. Sapsarı diyoruz zira çoksıyla limon ve C vitamini içeriyor. Her cümlesi limon kokan, her derde deva olan, yağları çatır çutur yakan şifalı verileri not alabilmek amacıyla en güzel defterinizi hazırlayın.
Yaz telaşları şuandan başladıysa, limon diyeti yapanlar kilo vermek amacıyla diyet listeleri hazırlasın o halde. Her vakit ellerinizin altında tespit edilen limonun şifası ile ilgi ettiğiniz prosese gövdede çok olan ne varsa atmanın vakitı gelmedi mi? Antioksidan kaynağı, C vitamini deposu, saç canlandıran, diş beyazlatan, cilt güzelleştiren diye saya saya bitiremediğimiz, bitmeyen dertlerimizin dermanı limon ile tanışın ve beneninize ağır gelenlerden kurtulun, haydi,
Kilo vermek gerçekte bilindiği kadar zor değildir. Takviye yiyeceklerin de ötesinde bir şeye gereksiniminiz vardır. Bu her vakit sizinle olacak bir şeydir: Azim ve çaba… Evet çaba gösterdiğiniz takdirde vereceğimiz listelerin de desteği ile en ideal vakitte istediğiniz kiloya ulaşmak bu kadar basit.
Çeşitli internet sayfalarında limon diyeti ile zayıflayanların yorumları yer alabilmektadır. Herkesten değişik sayılar duymuşsunuzdur.
Bünyeler değişiklik gösterdiği amacıyla bu sayılar da değişmektedir. Sizler de sahip olduğunuz rakamı değiştirmek amacıyla harekete geçin. Haydi! Herkes kendisine söz verdiyse daha sıhhatli bir vücuda ulaşmak amacıyla hep birlikte bir yola çıkalım ve bu yaz daha iyi hissedelim.
Kabinlerden başımızı çıkarıp “Bu kıyafetin bir gövde büyüğünü alabilir miyim?” stresleri limon diyeti tanımı ile bundan sonra mazide tatlı hatıralar olarak yer alacaktır.
Haşlanmış Limon Diyeti Nasıl Yapılır?
Sıcak suyun vücuda olan etkisi; soğuk suya göre daha kuvvetlidir. Limonu da sıcak suyla içtiğiniz durumda; daha süratli bir sindirim yapacağınız amacıyla gövdein ödem atması ve limon diyetiyle zayıflama daha acele gerçekleşecektir.
Günlük gıda tüketimlerinize ek olarak verdiğimiz haşlanmış limon diyeti ile sindiriminiz rahata kavuşurken, daha süratli yağ yakımına da başlayacaktır. Spor desteği ile de limon diyeti haftada 3 kilo kaybettirebilir diye sırrımızı sizinle paylaşalım.
14 gün süresince kendinizi denemeye var mısınız? Sadece limon ve su ile uygulayacağınız limon diyeti amacıyla yapmanız gerekli olanlar çok basit ve ekonomik:
İlk günden başlayacak şekilde 1 limon + 1 bardak suyu hafif ve sıhhatli bir kahvaltı ile destekleyin.
Kahvaltınızda haşlanmış yumurta tercih etmeniz protein gereksiniminizı karşılar. Bu süreçte öğünlerinizde ekmek tüketmeyin.
Öğle yemeğinizde ise tekrar 1 limon + 1 bardak suyla birlikte haşlanmış tavuk ya da balık tercih eder iken yanısıra bolca yeşillik eklemeyi de unutmayın.
Akşam yemeklerinizde ise çorbalı menü tercih edin. Limonlu suyu da yemekte tüketin. Doyurucu bir menü olsun dilerseniz yoğurt takviyesi yapın.
Günden güne limonlu su ölçünüzü artırarak ve her öğünde yeşillik ve limonlu su tüketerek 14 gün süresince gövdeinizi toksinlerden arındırmış olursunuz ve sıhhatli şekilde kilo verme süreciniz oldukça başlamış olur. Limon diyeti yapanlar, hayatınızdan şekeri çıkarmadıkça hiçbir diyet sizi mutlu edemeyecektir.
Limon Suyu Diyeti Nasıl Uygulanır?
Hamileler ve hamilelik şüphesi içersinde olanlara, diyette limonlu su kullanımı çok çok olduğunda tehlike arz edebilir. Tariflerimizi uygulayacak takipçilerimize bunu özenle belirtmek isteriz.
Her gün sıkılmadan ve zevkle içebileceğiniz limonlu su ile daha dinç vücuda ve daha kuvvetli bağışıklık sistemine sahip olabilirsiniz. Sağlıklı bir vücuda sahip olmanın yolu bol su içmeden geçmektedir.
Su almayan vücut, hiçbir yiyeceği yakamaz ve bunun neticesinde kabızlık, sindirim problemleri, yorgunluk ve halsizlik ortaya gelir. Düşünsenize bir çiçeğe su vermezseniz kaç gün canlı kalabilir? İşte vücudumuz de çiçek kadar narindir. Her vakit canlı ve dinç kalabilmek amacıyla suya muhtaçtır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ